0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Blog

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2

Het gaat snel met Huawei. Ze zijn bezig met een flinke opmars op de wereldmarkt voor mobiele telefoons. Ze staan nu al op een derde plek op de wereldranglijst waar het om meest verkochte telefoons gaat. Maar ze zijn nog niet klaar, ze willen nog verder gaan, nog hoger op de lijst komen en meer mensen charmeren met nieuwe modellen. Zo komen er nu de modellen Huawei P10 en de Huawei P10 Plus. Wat kunnen deze nieuwe modellen en wat zijn de verschillen tussen deze modellen? Wordt dit weer een groot succes van Huawei.

Lees meer
17 apr. 2017 20:00:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Tips,

Ooit al eens gedroomd om een virtual reality bril in huis te hebben? Het is nu bereikbaarder dan ooit en dat zonder een investering van honderden euros's. Want het enige dat je nodig hebt is een goede smartphone zoals de Huawei P8 of P9 die je combineert met een speciale virtual reality bril.

Lees meer
12 apr. 2017 21:53:30 door Gast Blogger 0 Comments Accessoires, Tips,

Een screenprotector plaats je op je scherm. Het is een dun beschermlaagje dat ervoor zorgt dat je scherm minder snel barst en tevens voorkomt dat er krassen op je scherm komen. Nu zijn niet alle screenprotectors hetzelfde. Je hebt plastic en glazen screenprotectors. Wat zijn de verschillen tussen deze twee protectors en met welke van de twee kun je jouw telefoon het beste beschermen? Hieronder wordt precies dat uitgelegd; de verschillen en bijkomende voor- en nadelen van beide protectors.

Lees meer
4 apr. 2017 10:40:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires,

Een smartphone is voor dieven een makkelijke prooi. Het aantal telefoondiefstallen neemt dan ook jaarlijks toe. Binnen enkele minuten kun je ervoor zorgen dat je mobiele device waardeloos is voor dieven. Door een eenvoudige instelling kun je voorkomen dat je toestel kan worden teruggezet naar de fabriekinstellingen. Hierdoor is het toestel waardeloos voor telefoondieven. Daarnaast zorg je ervoor dat de dief bij jouw persoonlijke e-mail, foto's en video's kan. 

Lees meer
11 nov. 2016 11:26:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Tips,

Wanneer je op zoek gaat naar een telefoonhoesje voor je smartphone zal je al snel tot de conclusie komen dat er veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar zijn. Elk type hoesje is gemaakt van een ander materiaal en heeft zo zijn unieke eigenschappen. In dit artikel zetten we de diverse soorten hoesjes op een rij en leggen we uit wat de verschillen zijn. 

Lees meer
7 jul. 2016 14:48:44 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes,

Het is je vast wel eens overkomen. Per ongeluk glipt je smartphone uit je hand op de harde vloer, vaak niet ongedeerd. Verzekeraars en fabrikanten draaien in enkele gevallen op voor de kosten, maar in veel gevallen zal je zelf moeten betalen voor de ontstane schade. Voor de reparatie of vervanging van onderdelen worden relatief torenhoge bedragen gehanteerd. Via het internet zijn talloze alternatieve aanbieders te vinden, enkel rest de vraag hoe rendabel deze aangeboden diensten voor jou op de lange termijn zijn. In deze blog bespreken we de risico’s bij de keuze in een reparatie van je smartphone aan huis boven een geprofessionaliseerd bedrijf.

Lees meer
2 feb. 2016 10:17:00 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Tips, Hoesjes,

Of je nou nieuwsupdates in een oogopslag wilt binnenkrijgen, je wilt socializen met je contacten of op zoek bent tijdverdrijf, je gedownloade apps maken je smartphone of tablet je persoonlijke handheld. Het vinden van de voor jou meest geschikte applicaties hiervoor kan lastig zijn door de immense keuze. In deze blog zetten wij de naar onze mening meest interessante apps uit de Google Play Store voor je op een rij.

Lees meer
29 okt. 2015 12:06:19 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Accessoires,

Om extra ruimte op je smartphone te creëren kun je apps, foto’s, video’s en muziek van je smartphone verwijderen. Naast het definities verwijderen kun je bestanden tevens verplaatsen naar een SD kaart. Hierdoor blijft het geheugen op de smartphone waar de Android op draait vrij waardoor het toestel sneller wordt. 

Lees meer
22 sep. 2015 12:32:03 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires, Tips,

We zien ze steeds vaker: noodopladers, oftewel: de powerbank! Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je smartphone, tablet, laptop of andere mobiele apparatuur mee op kunt laden. Eigenlijk alle apparaten die opgeladen kunnen worden middels een USB aansluiting. Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder deze apparatuur als een smartphone of tablet. Het enige nadeel hiervan is de beperkte batterijduur. De accu van een smartphone of tablet gaat vaak maar minder dan een dag mee. Erg vervelend wanneer je onderweg bent en er geen stopcontact of oplaadpunt aanwezig is. Gelukkig bestaan er handige powerbanks waarmee je de batterij van je apparaat weer mee op kunt laden wanneer deze onverhoopt leeg is.

Lees meer
25 aug. 2015 10:07:16 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires,

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website je eigen unieke Huawei hoesje te ontwerpen. In samenwerking met ontwerpeencase.nl hebben we een speciale module op onze website ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je hebt al een eigen unieke bedrukte case vanaf € 14,95. In onze ontwerpmodule kun je zelf een eigen hoesje ontwerpen

Lees meer
1 mrt. 2015 12:22:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes, Nieuws,
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2