Veilig en betrouwbaar een Huawei hoesje kopen

0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Blog

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Een smartphone is voor dieven een makkelijke prooi. Het aantal telefoondiefstallen neemt dan ook jaarlijks toe. Binnen enkele minuten kun je ervoor zorgen dat je mobiele device waardeloos is voor dieven. Door een eenvoudige instelling kun je voorkomen dat je toestel kan worden teruggezet naar de fabriekinstellingen. Hierdoor is het toestel waardeloos voor telefoondieven. Daarnaast zorg je ervoor dat de dief bij jouw persoonlijke e-mail, foto's en video's kan. 

Lees meer
11 nov. 2016 11:26:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Tips,

Wanneer je op zoek gaat naar een telefoonhoesje voor je smartphone zal je al snel tot de conclusie komen dat er veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar zijn. Elk type hoesje is gemaakt van een ander materiaal en heeft zo zijn unieke eigenschappen. In dit artikel zetten we de diverse soorten hoesjes op een rij en leggen we uit wat de verschillen zijn. 

Lees meer
7 jul. 2016 14:48:44 door Laurenze Meskers Comments Hoesjes,

Het is je vast wel eens overkomen. Per ongeluk glipt je smartphone uit je hand op de harde vloer, vaak niet ongedeerd. Verzekeraars en fabrikanten draaien in enkele gevallen op voor de kosten, maar in veel gevallen zal je zelf moeten betalen voor de ontstane schade. Voor de reparatie of vervanging van onderdelen worden relatief torenhoge bedragen gehanteerd. Via het internet zijn talloze alternatieve aanbieders te vinden, enkel rest de vraag hoe rendabel deze aangeboden diensten voor jou op de lange termijn zijn. In deze blog bespreken we de risico’s bij de keuze in een reparatie van je smartphone aan huis boven een geprofessionaliseerd bedrijf.

Lees meer
2 feb. 2016 10:17:00 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Tips, Hoesjes,

Of je nou nieuwsupdates in een oogopslag wilt binnenkrijgen, je wilt socializen met je contacten of op zoek bent tijdverdrijf, je gedownloade apps maken je smartphone of tablet je persoonlijke handheld. Het vinden van de voor jou meest geschikte applicaties hiervoor kan lastig zijn door de immense keuze. In deze blog zetten wij de naar onze mening meest interessante apps uit de Google Play Store voor je op een rij.

Lees meer
29 okt. 2015 12:06:19 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Accessoires,

Om extra ruimte op je smartphone te creëren kun je apps, foto’s, video’s en muziek van je smartphone verwijderen. Naast het definities verwijderen kun je bestanden tevens verplaatsen naar een SD kaart. Hierdoor blijft het geheugen op de smartphone waar de Android op draait vrij waardoor het toestel sneller wordt. 

Lees meer
22 sep. 2015 12:32:03 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires, Tips,

We zien ze steeds vaker: noodopladers, oftewel: de powerbank! Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je smartphone, tablet, laptop of andere mobiele apparatuur mee op kunt laden. Eigenlijk alle apparaten die opgeladen kunnen worden middels een USB aansluiting. Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder deze apparatuur als een smartphone of tablet. Het enige nadeel hiervan is de beperkte batterijduur. De accu van een smartphone of tablet gaat vaak maar minder dan een dag mee. Erg vervelend wanneer je onderweg bent en er geen stopcontact of oplaadpunt aanwezig is. Gelukkig bestaan er handige powerbanks waarmee je de batterij van je apparaat weer mee op kunt laden wanneer deze onverhoopt leeg is.

Lees meer
25 aug. 2015 10:07:16 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires,

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website je eigen unieke Huawei hoesje te ontwerpen. In samenwerking met ontwerpeencase.nl hebben we een speciale module op onze website ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je hebt al een eigen unieke bedrukte case vanaf € 14,95. In onze ontwerpmodule kun je zelf een eigen hoesje ontwerpen

Lees meer
1 mrt. 2015 12:22:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes, Nieuws,

Het plakken van een screenprotector soms erg lastig zijn. In het volgende artikel leggen wij uit hoe je gemakkelijk een screenprotector op het beeldscherm van je smartphone kunt bevestigen. Een screenprotector biedt het beeldscherm van je (Huawei) smartphone extra bescherming. Ontsierende krassen zijn immers snel op het kwetsbare beeldscherm gemaakt. Door middel van een screenprotector kun je deze lelijke beschadigingen eenvoudig tegen gaan. Met een screenprotector bedien je je smartphone net zo gemakkelijk als zonder een screenprotector. Ook het gebruik van een styluspen is op een screenprotector geen probleem. Bovendien gaan de meeste screenprotector tevens vervelende schitteringen in het beeldscherm tegen.

Lees meer
17 jan. 2015 12:18:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires, Tips,

Weet jij nog wanneer jij jouw eerste GSM kocht? Waarschijnlijk was dit ergens in de jaren ‘90. Of misschien was jij er wat later bij en kocht je er pas een in het huidige millennium? Hoe dan ook: je was niet de eerste. De evolutie van de mobiele telefoon begon namelijk al veel eerder.

Het begon in de jaren ’80. Toen al waren er mensen die met peperdure mobiele telefoons rondliepen. De eerste commerciële mobiele telefoon kostte destijds omgerekend € 6500! Met antenne was deze GSM 30,5 cm groot. Van de eerste ´koelkast´ tot aan de ´high-end’ toestellen van nu: wij nemen je mee op reis door de geschiedenis van de mobiele telefoon.

Lees meer
22 jun. 2013 12:25:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Nieuws,
Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)