0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Ooit al eens gedroomd om een virtual reality bril in huis te hebben? Het is nu bereikbaarder dan ooit en dat zonder een investering van honderden euros's. Want het enige dat je nodig hebt is een goede smartphone zoals de Huawei P8 of P9 die je combineert met een speciale virtual reality bril.

Lees meer
12 apr. 2017 21:53:30 door Gast Blogger 0 Comments Accessoires Tips

Een screenprotector plaats je op je scherm. Het is een dun beschermlaagje dat ervoor zorgt dat je scherm minder snel barst en tevens voorkomt dat er krassen op je scherm komen. Nu zijn niet alle screenprotectors hetzelfde. Je hebt plastic en glazen screenprotectors. Wat zijn de verschillen tussen deze twee protectors en met welke van de twee kun je jouw telefoon het beste beschermen? Hieronder wordt precies dat uitgelegd; de verschillen en bijkomende voor- en nadelen van beide protectors.

Lees meer
4 apr. 2017 10:40:00 door Laurenze Meskers Comments Accessoires

Of je nou nieuwsupdates in een oogopslag wilt binnenkrijgen, je wilt socializen met je contacten of op zoek bent tijdverdrijf, je gedownloade apps maken je smartphone of tablet je persoonlijke handheld. Het vinden van de voor jou meest geschikte applicaties hiervoor kan lastig zijn door de immense keuze. In deze blog zetten wij de naar onze mening meest interessante apps uit de Google Play Store voor je op een rij.

Lees meer
29 okt. 2015 12:06:19 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Accessoires

Om extra ruimte op je smartphone te creëren kun je apps, foto’s, video’s en muziek van je smartphone verwijderen. Naast het definities verwijderen kun je bestanden tevens verplaatsen naar een SD kaart. Hierdoor blijft het geheugen op de smartphone waar de Android op draait vrij waardoor het toestel sneller wordt. 

Lees meer
22 sep. 2015 12:32:03 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires Tips

We zien ze steeds vaker: noodopladers, oftewel: de powerbank! Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je smartphone, tablet, laptop of andere mobiele apparatuur mee op kunt laden. Eigenlijk alle apparaten die opgeladen kunnen worden middels een USB aansluiting. Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder deze apparatuur als een smartphone of tablet. Het enige nadeel hiervan is de beperkte batterijduur. De accu van een smartphone of tablet gaat vaak maar minder dan een dag mee. Erg vervelend wanneer je onderweg bent en er geen stopcontact of oplaadpunt aanwezig is. Gelukkig bestaan er handige powerbanks waarmee je de batterij van je apparaat weer mee op kunt laden wanneer deze onverhoopt leeg is.

Lees meer
25 aug. 2015 10:07:16 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires

Het plakken van een screenprotector soms erg lastig zijn. In het volgende artikel leggen wij uit hoe je gemakkelijk een screenprotector op het beeldscherm van je smartphone kunt bevestigen. Een screenprotector biedt het beeldscherm van je (Huawei) smartphone extra bescherming. Ontsierende krassen zijn immers snel op het kwetsbare beeldscherm gemaakt. Door middel van een screenprotector kun je deze lelijke beschadigingen eenvoudig tegen gaan. Met een screenprotector bedien je je smartphone net zo gemakkelijk als zonder een screenprotector. Ook het gebruik van een styluspen is op een screenprotector geen probleem. Bovendien gaan de meeste screenprotector tevens vervelende schitteringen in het beeldscherm tegen.

Lees meer
17 jan. 2015 12:18:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires Tips
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)