0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Wanneer je op zoek gaat naar een telefoonhoesje voor je smartphone zal je al snel tot de conclusie komen dat er veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar zijn. Elk type hoesje is gemaakt van een ander materiaal en heeft zo zijn unieke eigenschappen. In dit artikel zetten we de diverse soorten hoesjes op een rij en leggen we uit wat de verschillen zijn. 

Lees meer
7 jul. 2016 14:48:44 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes

Het is je vast wel eens overkomen. Per ongeluk glipt je smartphone uit je hand op de harde vloer, vaak niet ongedeerd. Verzekeraars en fabrikanten draaien in enkele gevallen op voor de kosten, maar in veel gevallen zal je zelf moeten betalen voor de ontstane schade. Voor de reparatie of vervanging van onderdelen worden relatief torenhoge bedragen gehanteerd. Via het internet zijn talloze alternatieve aanbieders te vinden, enkel rest de vraag hoe rendabel deze aangeboden diensten voor jou op de lange termijn zijn. In deze blog bespreken we de risico’s bij de keuze in een reparatie van je smartphone aan huis boven een geprofessionaliseerd bedrijf.

Lees meer
2 feb. 2016 10:17:00 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Tips Hoesjes

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website je eigen unieke Huawei hoesje te ontwerpen. In samenwerking met ontwerpeencase.nl hebben we een speciale module op onze website ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je hebt al een eigen unieke bedrukte case vanaf € 14,95. In onze ontwerpmodule kun je zelf een eigen hoesje ontwerpen

Lees meer
1 mrt. 2015 12:22:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes Nieuws
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)