0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website je eigen unieke Huawei hoesje te ontwerpen. In samenwerking met ontwerpeencase.nl hebben we een speciale module op onze website ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je hebt al een eigen unieke bedrukte case vanaf € 14,95. In onze ontwerpmodule kun je zelf een eigen hoesje ontwerpen

Lees meer
1 mrt. 2015 12:22:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Hoesjes Nieuws

Weet jij nog wanneer jij jouw eerste GSM kocht? Waarschijnlijk was dit ergens in de jaren ‘90. Of misschien was jij er wat later bij en kocht je er pas een in het huidige millennium? Hoe dan ook: je was niet de eerste. De evolutie van de mobiele telefoon begon namelijk al veel eerder.

Het begon in de jaren ’80. Toen al waren er mensen die met peperdure mobiele telefoons rondliepen. De eerste commerciële mobiele telefoon kostte destijds omgerekend € 6500! Met antenne was deze GSM 30,5 cm groot. Van de eerste ´koelkast´ tot aan de ´high-end’ toestellen van nu: wij nemen je mee op reis door de geschiedenis van de mobiele telefoon.

Lees meer
22 jun. 2013 12:25:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Nieuws
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)