0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Het gaat snel met Huawei. Ze zijn bezig met een flinke opmars op de wereldmarkt voor mobiele telefoons. Ze staan nu al op een derde plek op de wereldranglijst waar het om meest verkochte telefoons gaat. Maar ze zijn nog niet klaar, ze willen nog verder gaan, nog hoger op de lijst komen en meer mensen charmeren met nieuwe modellen. Zo komen er nu de modellen Huawei P10 en de Huawei P10 Plus. Wat kunnen deze nieuwe modellen en wat zijn de verschillen tussen deze modellen? Wordt dit weer een groot succes van Huawei.

Lees meer
17 apr. 2017 20:00:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Tips

Ooit al eens gedroomd om een virtual reality bril in huis te hebben? Het is nu bereikbaarder dan ooit en dat zonder een investering van honderden euros's. Want het enige dat je nodig hebt is een goede smartphone zoals de Huawei P8 of P9 die je combineert met een speciale virtual reality bril.

Lees meer
12 apr. 2017 21:53:30 door Gast Blogger 0 Comments Accessoires Tips

Een smartphone is voor dieven een makkelijke prooi. Het aantal telefoondiefstallen neemt dan ook jaarlijks toe. Binnen enkele minuten kun je ervoor zorgen dat je mobiele device waardeloos is voor dieven. Door een eenvoudige instelling kun je voorkomen dat je toestel kan worden teruggezet naar de fabriekinstellingen. Hierdoor is het toestel waardeloos voor telefoondieven. Daarnaast zorg je ervoor dat de dief bij jouw persoonlijke e-mail, foto's en video's kan. 

Lees meer
11 nov. 2016 11:26:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Tips

Het is je vast wel eens overkomen. Per ongeluk glipt je smartphone uit je hand op de harde vloer, vaak niet ongedeerd. Verzekeraars en fabrikanten draaien in enkele gevallen op voor de kosten, maar in veel gevallen zal je zelf moeten betalen voor de ontstane schade. Voor de reparatie of vervanging van onderdelen worden relatief torenhoge bedragen gehanteerd. Via het internet zijn talloze alternatieve aanbieders te vinden, enkel rest de vraag hoe rendabel deze aangeboden diensten voor jou op de lange termijn zijn. In deze blog bespreken we de risico’s bij de keuze in een reparatie van je smartphone aan huis boven een geprofessionaliseerd bedrijf.

Lees meer
2 feb. 2016 10:17:00 door Dennis Kroonenberg 0 Comments Tips Hoesjes

Om extra ruimte op je smartphone te creëren kun je apps, foto’s, video’s en muziek van je smartphone verwijderen. Naast het definities verwijderen kun je bestanden tevens verplaatsen naar een SD kaart. Hierdoor blijft het geheugen op de smartphone waar de Android op draait vrij waardoor het toestel sneller wordt. 

Lees meer
22 sep. 2015 12:32:03 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires Tips

Het plakken van een screenprotector soms erg lastig zijn. In het volgende artikel leggen wij uit hoe je gemakkelijk een screenprotector op het beeldscherm van je smartphone kunt bevestigen. Een screenprotector biedt het beeldscherm van je (Huawei) smartphone extra bescherming. Ontsierende krassen zijn immers snel op het kwetsbare beeldscherm gemaakt. Door middel van een screenprotector kun je deze lelijke beschadigingen eenvoudig tegen gaan. Met een screenprotector bedien je je smartphone net zo gemakkelijk als zonder een screenprotector. Ook het gebruik van een styluspen is op een screenprotector geen probleem. Bovendien gaan de meeste screenprotector tevens vervelende schitteringen in het beeldscherm tegen.

Lees meer
17 jan. 2015 12:18:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires Tips
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)