Heeft u een kapotte iPad?

Iedereen die een iPad bezit zal ongetwijfeld een beetje bang zijn dat het apparaat kapot zal gaan. Voor een deel van deze mensen wordt deze angst helaas werkelijkheid. Knoppen die niet reageren, een kapot scherm, een batterij die niet meer oplaad of een barst in de behuizing.

Wat te doen:

Helaas dekt de garantie van Apple geen 'gebruikersschade'. Het is mogelijk om bij de aanschaf van de iPad een verzekering (AppleCare) af te sluiten, veel mensen besluiten dat echter niet te doen. Als je tablet niet verzekerd is, en je de schade ook niet via de garantie vergoed kan krijgen, blijft alleen iPad reparatie als optie over. 

Ipad reparatie:

Veel van de meest voorkomende problemen en schades aan een iPad zijn te repareren. Omdat Apple producten vaak een hoge 'restwaarde' hebben is reparatie meestal een zinnig besluit. Sommige defecten zijn zelf te verhelpen, hoewel je daar wel enige technische kennis voor nodig hebt. Indien je niet over deze kennis beschikt is het waarschijnlijk verstandiger om op zoek te gaan naar een bedrijf dat de reparatie voor jou kan verrichten.

Welk bedrijf:

De gemakkelijkste manier om een overzicht te krijgen van de bedrijven die deze service aanbieden, is door gebruik te maken van de google zoekmachine. Om bijvoorbeeld te zien welke bedrijven in Breda een iPad kunnen repareren, gebruik je de volgende zoektermen: "iPad reparatie Breda". 

Google laat je dan als eerste zoekresultaat 3 bedrijven zien die deze service aanbieden. Door op 'Meer plaatsen' te klikken krijg je alle bedrijven te zien die Google gevonden heeft.


Daarna is het alleen nog een kwestie van uitzoeken aan welk bedrijf je de reparatie van je iPad of smartphone toevertrouwd.