De huidige smartphones zijn vandaag de dag apparaten die werkelijk alles kunnen. De tijd dat de telefoon werd gebruikt om mee te bellen en af en toe een bericht te versturen ligt ver achter ons. Het zijn computers op broekzakformaat geworden. Alleskunners waarmee we video's in 4K kwaliteit kunnen opnemen en de scherpste foto's kunnen schieten. Vanzelfsprekend dus dat we deze goed willen beschermen. Neem de Samsung S7, het huidige vlaggenschip van de Koreaanse telefoonfabrikant. Qua specificaties is dit met recht een van de beste smartphones van het moment, reden genoeg voor een kwalitatief hoesje, maar welke?

Voordelige boek en flip hoesjes

Voor degenen die een Samsung S7 hoesje zoeken voor weinig geld zijn er de boek en flip hoesjes. Deze eenvoudige smartphonehoesjes zijn ideaal om de telefoon te beschermen tegen de meest voorkomende schadegevallen. Denk aan krassen, stoten of waterschade. Voor wie normaalgesproken goed overweg gaat met het toestel zal met dit soort hoesje volstaan. Voldoende bescherming voor weinig geld dus.

Hard- of Softcase voor de veelgebruikers

Wie de Samsung Galaxy S7 bijna onafgebroken gebruikt wil graag goed bij alle knoppen kunnen. Dan is een hardcase of softcase hoesje een beter alternatief. Het voordeel van dit soort smartphonehoesjes is dat de belangrijkste knopjes en uitgangen van de telefoon beschikbaar blijven voor gebruik terwijl de telefoon wordt beschermd.

Hoesjes om gezien te worden

Ten slotte worden de eerder genoemde varianten vaak gecombineerd. Voor de meeste bezitters van een telefoonhoesje gaat het om het uiterlijk ervan en niet zo zeer de bescherming van de Samsing S7. Een hoesje met een afbeelding van een favoriete club, een bekend merk of gewoon iets persoonlijks geniet dan de voorkeur. Een hoesje voor de show dus. De prijzen van dit soort hoesjes verschillen enorm. Zo kun je al een Samsung S7 hoesje bestellen voor nog geen 15 euro terwijl je voor een hoesje van een groot modemerk bijna 100 euro moet neertellen. Ieder zijn ding en smaken verschillen.