0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Blog

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 11 tot 12 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2

Het plakken van een screenprotector soms erg lastig zijn. In het volgende artikel leggen wij uit hoe je gemakkelijk een screenprotector op het beeldscherm van je smartphone kunt bevestigen. Een screenprotector biedt het beeldscherm van je (Huawei) smartphone extra bescherming. Ontsierende krassen zijn immers snel op het kwetsbare beeldscherm gemaakt. Door middel van een screenprotector kun je deze lelijke beschadigingen eenvoudig tegen gaan. Met een screenprotector bedien je je smartphone net zo gemakkelijk als zonder een screenprotector. Ook het gebruik van een styluspen is op een screenprotector geen probleem. Bovendien gaan de meeste screenprotector tevens vervelende schitteringen in het beeldscherm tegen.

Lees meer
17 jan. 2015 12:18:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Accessoires, Tips,

Weet jij nog wanneer jij jouw eerste GSM kocht? Waarschijnlijk was dit ergens in de jaren ‘90. Of misschien was jij er wat later bij en kocht je er pas een in het huidige millennium? Hoe dan ook: je was niet de eerste. De evolutie van de mobiele telefoon begon namelijk al veel eerder.

Het begon in de jaren ’80. Toen al waren er mensen die met peperdure mobiele telefoons rondliepen. De eerste commerciële mobiele telefoon kostte destijds omgerekend € 6500! Met antenne was deze GSM 30,5 cm groot. Van de eerste ´koelkast´ tot aan de ´high-end’ toestellen van nu: wij nemen je mee op reis door de geschiedenis van de mobiele telefoon.

Lees meer
22 jun. 2013 12:25:00 door Laurenze Meskers 0 Comments Nieuws,
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 11 tot 12 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2